luni, 16 martie 2009

Victorie magica! Sa vina baptistii!


Zi de gratie pentru FJSC in prima zi a Cupei Bobocilor. Echipa noastra a invins fara drept de apel cu 3-0 Istoria, dupa un meci aprig disputat. Inca de la incalzire se putea citi motivarea pe fetele tinerilor fjscei, care nu le-au dat nicio sansa adversarilor, evoluand fara greseala pe intreaga durata a partidei. Fjscistii au fost in avantaj inca din debutul meciului, avand in vedere ca in tribuna au luat loc Managerul Szabo, Simbolul Alecsmurfu, Inconfundabilul Gotti si Rigidu unicul capitan. In urma acestei victorii muncite, FJSC-ul si-a castigat dreptul de a evolua in sferturi impotriva finalistei de anul trecut, Teologia Baptista. Trebuie apreciat si entuziasmul fanilor, care s-au strans in numar mare pentru a incuraja echipa, cu jumatate de ora inainte de primul fluier al unei brigazi neortodoxe de arbitri.

P.S. Meciul Jurnalism-Istorie a fost castigat prin neprezentarea echipei Istoriei, scorul final fiind 3-0 pentru Jurnalism. In afara de reprezentantii Generatiei de aur, niciun alt fjscist nu a urmarit partida bobocilor. Nici macar ASJC-ul nu si-a facut datoria fata de studentii la jurnalism si comunicare. Figurile marcante din ilustra asociatie nu au fost alaturi de Bogdanf si compania. Dezamagitor!

2 comentarii:

  1. Sa vina cupa, sa vina cupa, sa vina cupa la FJSC! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. as vrea sa-mi cer scuze in fata echipei si a suporterilor pentru comportamentul meu grobian de azi cand l-am atacat pe domnul Gaozu.Singura mea scuza e ca pasiunea pentru fjsc ma face sa uit de regulile deontologice uneori.
    Un fjscist infocat

    RăspundețiȘtergere