duminică, 15 martie 2009

Sa intram in Istorie!


Asteptarea a luat sfarsit dragii mei fjscei. Maine de la ora 9, FJSC-ul va infrunta Istoria intr-un meci eliminatoriu din cadrul Cupei Bobocilor. Bobocii fjscisti sunt increzatori in sansele lor, insa au nevoie de sprijinul vostru. Va invit sa veniti in numar cat mai mare pentru a-i sustine si a-i purta spre victorie, intr-o partida decisiva pentru aventura lor universitara.

Echipa noastra va aborda meciul intr-un sistem 3-2-1, din care vor face parte:
Marian, vice-capitanul Lucian, Andrei Jujan-fundasi
capitanul Alex, Dragos-mijlocasi
Matei-atacant
Bogdanf, Cortizo, Andrei Moisoiu-rezerve

Sper ca intreaga suflare fjscista sa fie alaturi de ei, iar la final sa ne bucuram pentru calificare. Va reamintesc ca in cazul unei victorii in meciul cu Istoria, in fata tinerilor fjscei va iesi unul dintre cei mai puternici adversari, Teologia Baptista.

4 comentarii:

  1. ai uitat portarul... sau stau un gol fiecare?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai sa razi, dar nici ei nu stiu cum il cheama pe portar. Probabil il striga: bre!

    RăspundețiȘtergere
  3. v-as ruga sa nu-i mai ironizati pe mai tinerii nostri colegi.Ei nu sunt inca pregatiti sa faca fata presiunii care vine odata cu aceasta competitie de inalt nivel, n-as vrea sa fiu nevoit sa tai din primele promise pentru performanta echipei mari.
    -conducerea administrativa

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult succes. Va tin pumnii. Fie ca la sfarsit sa curga spuma din sampanie precum curgeau raurile involburate din mitologie !
    Minunea

    RăspundețiȘtergere