miercuri, 18 martie 2009

FJSC spulbera Teologia baptista 7-1 la Cupa Bobocilor!


Bobocii fjscisti au trecut la pas de teologii baptisti si s-au calificat in semifinalele Cupei Bobocilor. Meciul nu a avut istoric, micii deontologi impunandu-se cu 7-1(4-0 la pauza). Toti baietii care au intrat azi in teren merita felicitati, in primul rand pentru prestigiosul rezultat obtinut si in al doilea rand, pentru ca i-au oferit indisponibilului Andrei Jujan sansa de a bifa prima selectie pentru FJSC. In locul marelui absent de azi a evoluat cu succes Bogdanf, care si-a indeplinit excelent sarcinile de joc.
O decizie deosebit de importanta in economia partidei a luat-o capitanul Alex, care cu doar cateva momente inainte de startul jocului, a facut o serie de permutari in echipa. Astfel, ezitantul Babicu a fost inlocuit intre buturi de Marian, care i-a cedat la randul lui locul in aparare unui jucator surpriza, Catalin. Acesta s-a dovedit a fi arma secreta a FJSC-ului, marcand si un gol pentru echipa noastra.
Fjseceii au dominat meciul de la un capat la altul, fiind rareori pusi in dificultate de jocul rudimentar al baptistilor. Singura veste proasta pentru suflarea fjscista este izbucnirea unui conflict intre capitan si Cortizo. Acesta din urma a refuzat sa apare poarta FJSC-ului, indreptandu-se direct spre vestiar la auzul deciziei lui Alex.
In semifinale, jurnalistii vor intalni Administratia Publica (daca informatiile de pe blogul pastoral al eunucului mourinho sunt corecte) una dintre cele mai puternice echipe de la cupa in opinia mea. Chiar si asa, vazand jocul prestat de tinerii fjscisti, avem mari sperante, mai ales ca si Andrei Jujan este asteptat sa se refaca dupa accidentarea care l-a tinut departe de teren. Un veritabil plus pentru echipa noastra, care isi propune sa aduca Cupa Bobocilor la etajul 6. Mult succes!

2 comentarii: