marți, 17 martie 2009

Bobocii, în drum spre semifinale!



După marea victorie obţinută în faţa celor de la Istorie (care s-au speriat atât de tare de echipa
noastră de boboci încât nici nu s-au mai prezentat la meci), formaţia de tineret a FJSC-ului îi va întâlni mâine de la ora 13 pe cei de la Teologie baptistă. Cei din anul 1, conduşi din teren de către Alex Nedea, mobilizaţi de către noul Alex Smurfu, Lucian Negrea, vor da piept cu o echipă cu nume în competiţiile universitare, finalistă anul trecut la Cupa Universităţii. Având în vedere noul sistem eliminatoriu introdus de Bogdan Gozu, în cazul în care fjsciştii vor trece de baptişti, se vor califica în semifinalele competiţiei. De aceea ei au nevoie de o susţinere cât mai mare din partea voastră în tribune, nu numai de prezenţa membrilor "generaţiei de aur" fjsciste, care şi-au făcut datoria şi la primul meci şi au venit să-i încurajeze pe cei care încearcă să le calce pe urme.

Mărturisesc că la debutul în această competiţie, Cupa Bobocilor, nici noi nu evoluasem prea multe meciuri împreună. Lipsa de omogenitate era evidentă, am fost eliminaţi din grupe, dar dăruirea şi devotamentul nostru au dus la cea mai mare performanţă din istoria FJSC-ului un an mai târziu, la Cupa Universităţii. Echipa noastră este lipsită de aportul lui Andrei Jujan, un jucător extrem de important care, din păcate, a părăsit cantonamentul fjsciştilor. Surse din cadrul formaţiei ne-au declarat că acesta se reface la Bistriţa după o accidentare suferită la un antrenament. Să sperăm că băieţii îi vor da ocazia să debuteze la această grandioasă competiţie, învingându-i pe rivalii lui Geo Mourinho. Locul său în apărare va fi luat de către Bogdanf, probabil cel mai devotat membru al echipei de boboci, atât de devotat încât a făcut pe aromadevestiar chiar o analiză a formaţiei pentru care evoluează. Să avem încredere că Bogdanf îl va înlocui cu succes pe Andrei Jujan şi că, deşi evident mai slabi în apărare, bobocii îi vor pune la respect pe jucătorii ofensivi ai baptiştilor.

Acestea fiind spuse, Inconfundabilul vă salută şi vă invită încă o dată să fiţi alături de echipa de boboci a FJSC-ului, care are mare nevoie de voi. Haideţi să formăm în tribune cel de-al optulea jucător!

P.S. Cel de-al doilea căpitan al echipei, Lucian, a dezvăluit în exclusivitate pentru blogul nostru că a avut astăzi o discuţie cu cel care va conduce de la centru partida de mâine, Bogdan Gozu, şi că acesta i-a dat de înţeles că îi va defavoriza pe fjscişti. Singurul lucru la care trebuie să se concentreze echipa de boboci este jocul, noi, cei din echipa mare, urmând să avem grijă că aceştia să fie arbitraţi corect.

Un comentariu:

  1. Vreau, in aceste momente dure din cariera bravului andrei jujan, sa fiu alaturi de el si sa-mi manifest simpatia pentru calvarul prin care trece, neputand sa-si ajute echipa din teren, la debutul sau si a fjsceilor in competitiile universitare. Sper doar ca cel care il inlocuieste sa fie un demn urmas si sa incerce sa acopere acest imens gol, care s-a creat in zidul nostru defensiv, candva atat de temut.

    RăspundețiȘtergere