marți, 10 martie 2009

Teologia reloaded



FJSC se întoarce pe teren! De această dată mai în forţă ca niciodată. Cu mai puţin de o lună înainte de startul Cupei Universităţii, dreamteam-ul verde-portocaliu dă piept cu una dintre cele mai puternice echipe ale acestei acerbe competiţii, Teologia. Ziua în care vom afla clar la ce nivel suntem cu pregătirea şi în care se va contura, cel mai probabil, primul 7 pentru cel mai important turneu universitar este, aşadar, cea de joi. Amicalul va avea loc la ora 10.00, noi, în frunte cu Unicul nostru Căpitan, Rigidu', sprijiniţi probabil din tribune de managerul Răzvan Szabo, urmând să înfruntăm nume de temut precum eternul Vova, fratele Nelu şi liderul incontestabil al "popilor", Geo Mourinho. Pe lângă faptul că partida va fi un antrenament benefic şi pentru noi şi pentru ei, trebuie să amintesc că avem de luat o revanşă în faţa teologilor, anul trecut fiind învinşi într-un mod ruşinos de către aceştia în finala mică a Cupei Universităţii. Nu-mi dau seama de ce tot zic eu a Universităţii, măcar de ne-ar fi facilitat cineva arbitraje mai prietenoase dacă tot promovez Universitatea asta la greu pe blog. Şi când zic prietenoase mă refer să nu-l mai elimine cineva pe Blondul pentru că au dat popii dezlegare la shaorma. Aşa, deci să revenim că am de gând să scriu cel mai motivant post de până acum. Urmează faza cu istoria disputelor cu popii, în realitate numai una. Las şi paragraf, fiţi atenţi.

Anul trecut ne aflam în finala mică. Fusesem eliminaţi de către "şahişti" în semifinale, după ce urmaşii lui Pitagora (sau cum îl chema pe ăla cu triunghiurile dreptunghice, singura chestie pe care o mai ştiu şi eu din matematică) n-au ajuns nici măcar o dată la poarta noastră în prima repriză. Eram extrem de motivaţi, dorind să luăm o medalie :)) - hai că am zis-o pe asta. Pare ciudat, dar chiar s-a dat aşa ceva, la final noi ne-am ales cu nişte diplome triste pe care mărturisesc că voiam să le arunc lejer la gunoi. Noroc că a ţinut Blondul prea mult la acea amintire şi a trebuit să le păstrez. Am condus cu 2-0 la pauză, ne-au bătut cu... incredibil de mult la final (oricum nu cu un scor de două cifre, asta e important), dar ne vom lua revanşa! De ce? Păi vorba căpitanului, pentru că dacă faci parte din echipa asta nu-ţi poţi permite să fii moale! Nici măcar într-un amical. Îi vom învinge joi pe popi şi o vom face şi în Cupă dacă vom pica în grupe cu ei. Când ai Pantera Filip în teren, când poţi conta pe Minunea Blondă, pe Ionel Piatră Ponce, ditamai zidul de care se lovesc toţi adversarii, când te bazezi pe Simbolul Smurfu, când eşti condus din teren de cel mai bun lider al vreunei echipe, Rigidu' Unicul Căpitan, când soseşte Clau-gol Sârmă direct din şedinţa cu Tolontan şi nu în ultimul rând când de finanţele echipei se ocupă un geniu al afacerilor, Răzvan Szabo, n-ai cum să pierzi! Şi mai e ceva, ştiu că We'll never walk alone!

3 comentarii:

  1. Va fi o inclestare teribila, o batalie a vointei. Din generatia de aur va lipsi doar sarma, in dubii fiind si attila, a carui prezenta intre buturi este inca incerta. Cei care vor sa fie alaturi de noi ne pot gasi la ora 10, pe terenul de fotbal al facultatii de drept.

    RăspundețiȘtergere
  2. oke, deci imi pun crampoanele de fier si-mi iau aparatorile pt. amicalul de maine dimineata :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Poza face toti banii! FJSCistii stiu de ce! ;)

    RăspundețiȘtergere