joi, 12 martie 2009

Bobocii fjscisti intalnesc Istoria, iar Generatia de aur doar bobocii teologi


Astazi, la drept, au avut loc doua actiuni ce privesc viata sportiva in FJSC: tragerea la sorti a Cupei Bobocilor si amicalul Generatiei de aur cu viitorii popi-someri, actuali rupti in cur. Voi incepe cu primul eveniment, pentru ca il consider mai important decat partida de fotbal la maxx in compania vagabonzilor amintiti mai sus.

Asadar, dupa o tragere cel putin dubioasa, cei 21% dintre fani, care au votat Istoria in sondajul de pe blog, au avut dreptate. Meciul va fi unul eliminatoriu si se va disputa luni, 16 martie, de la ora 9 a.m. la Drept. Profesorul Gozu a renuntat la vechiul sistem cu grupe, insa efectul nu este in spiritul competitiei. 14 echipe au intrat in lupta pentru Cupa, iar Gozu in loc sa formeze 2 grupe de cate 4 echipe si alte 2 grupe a cate trei echipe s-a ascuns in spatele argumentului ca numarul celor inscrisi nu poate fi impartit exact. A facilitat, astfel drumul pentru 2 echipe, care vor avansa direct in turul secund. Acestea au fost alese in urma tragerii la sorti. Va las pe voi sa judecati daca aceasta decizie a fost in spiritul competitiei. O competitie la startul careia toti ar trebui sa plece cu sanse egale. In ceea ce priveste adversarul iesit in calea bobocilor fjscisti, acesta nu este unul de mare calibru. Probabil meciul va fi echilibrat, niciuna dintre echipe neavand o mare traditie in aceasta competitie. FJSC-ul nu s-a intalnit in ultimii ani cu Istoria decat la Cupa Universitatii, anul trecut, cand, desi am condus cu 2-0 si 3-1, istoricii ne-au egalat pe final. (3-3) Tot noi am castigat, insa grupa, si am mers mai departe in semi-finale. In concluzie, bobocii nostri nu au de ce sa se teama si trebuie sa intre in teren cu gandul ca victoria le este la indemana.

Voi trece acum la un subiect mai neplacut. Astazi, generatia de aur s-a reunit pentru un amical cu Teologia Ortodoxa, prin care speram sa punem la punct ultimele detalii inainte de debutul Cupei Universitatii, de peste doua saptamani. Mare ne-a fost mirarea atunci cand l-am vazut pe limbistul lor capitan, imbracat casual din Big. Pe teren, in locul depravatilor din ultimii doi ani, au aparut niste peisani scandalagii, frustrati de statutul lor de provinciali. Vorbesc in numele intregii echipe atunci cand spun clar si raspicat ca este ultima oara cand acesti taranoi lipsiti de caracter si de educatie isi permit sa ne trateze cu superioritate. Mai mult, purtatorul de parpalac de la revolutie s-ar fi auto-propus sa arbitreze la Cupa Bobocilor. Nu cred ca se va intampla asa ceva, insa luni vom fi la meciul echipei noastre de boboci si vom avea grija sa nu li se faca vreo nedreptate.

Singura echipa pe care sunt convins ca o vom invinge la Cupa Universitatii este cea a popilor!

6 comentarii:

  1. Sunt intru totul de acord cu Unicul Capitan. Se pare k atunci knd nu esti in stare sa practici alta meserie, te faci preot. In alta ordine de idei, vreau sa-i anunt pe cititorii blogului k am primit un text despre capitanul popilor, Geo Mourinho. Fiti pe faza maine, vom avea un text incendiar despre cel mai trist capitan al celei mai triste echipe, Mourinho cu paltonul ros de molii.

    RăspundețiȘtergere
  2. @inconfundabilul

    Commentul de mai sus l-ai scris in timp ce te odihneai dupa ziua solicitanta de care ai avut parte? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Revenind la lucruri mai serioase, as vrea sa ma declar ca fiind intru totul de acord cu al nostru capitan.

    Rigidule, ai cuvantul meu ca ii batem pe popi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru sustinere si va asteptam in tribune. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. măi băieţi fiţi serioşi, voi chiar nu realizaţi cine sunt ei (popopii), chiar dacă sunt la teologie nu înseamnă că sunt nişte fraieri, ce dacă noi suntem bucureşteni, ei sunt mai bazaţi decât noi, au spate...îl au pe dumnezeu cu ei:)), or să se înscrie la seminarul de blesteme şi o să vedem noi atunci...eu zic ca mâine de dim. de cum ne trezim să mergem să ne spovedim preotului că ne-am luat de unii de-ai lui şi apoi să postim şi să ne rugăm toată ziua ca să ne fie iertate păcatele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce sa fac mah Smurfulica, incerc si eu sa ma refac. Nu toti putem fi la fel de activi k tine. M-au speriat rau popii, mai ales Piticul ala porno. Dupa ce ne-a amenintat, ma gandesc serios dak sa mai calc pe la terenul de la Drept :))

    RăspundețiȘtergere