miercuri, 25 martie 2009

Sa vina bronzul la FJSC!


Bobocii fjscisti au reusit azi cel mai bun rezultat din istoria FJSC-ului, invingand 4-0 echipa Dreptului si aducand medaliile de bronz la etajul 6. Baietii au dovedit caracter in meciul de azi, tocmai ceea ce le lipseste celor care nu au fost prezenti din diferite motive. Fjsceii au jucat in 5 oameni si doar ingaduinta profesorului Gozu ne-a permis sa evoluam intr-o formula neregulamentara. Trebuie felicitati aici si baietii de la Drept, care si-au pus la bataie medaliile, desi puteau alege sa se aplece peste regulament.

Meciul in sine a fost, surprinzator, la discretia noastra. Am reusit sa-i dominam pe adversari chiar si cu 4 jucatori de camp. Cu 2 goluri pe repriza, fjsceii si-au adjudecat locul 3 la Cupa Bobocilor, ceea ce reprezinta cea mai buna performanta a facultatii la aceasta competitie.

Din pacate, singurii care merita felicitati pentru prestigiosul rezultat sunt Marian, Lucian, Alex, Dragos si Matei. Coincidenta sau nu, tocmai acestia sunt si cei mai valorosi jucatori, iar meritul este al lor pentru felul cum au jucat si s-au daruit in teren. Coechipierii lor mi-au lasat un gust amar, boicotand in grup partida decisiva pentru bronz.

Astfel, cei selectionati la echipa mare vor fi din prima categorie, si asta nu pentru ca au aratat dorinta de victorie la fiecare meci, ci pentru ca intr-adevar au valoarea necesara pentru a face parte din generatia de aur a FJSC.

In alta ordine de idei, echipa care ne-a eliminat in semi-finale, Adm Publ a castigat, tot azi, finala, invingand 4-2 Matematica gurului Dumitrescu, dupa prelungiri. Specialistul in canotaj nu a reusit sa-si potenteze echipa, desi a schimbat echipamentul de joc. Tactica pitagoreilor a lasat de dorit, kick and run si focu' la ei fiind la ordinea zilei.

4 comentarii:

  1. bravo baieţi...tot aşa, abia aştept să joc cu voi în echipa mare:) asta daca o să am loc:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Jos palaria pentru cei 5. Bvo baieti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo şi felicitări! Aţi jucat în 5 şi aţi învins! Păcat de boicotul de care ziceţi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fjsceii acestia ar fi meritat mai multa atentie din partea colegilor. Speram ca la Cupa Universitatii sa avem si o galerie, desi ne-am obisnuit sa jucam in ultimii ani cu tribunele goale. Este pacat ca o facultate atat de vie ca FJSC-ul nu poate mobiliza un grup de suporteri...

    RăspundețiȘtergere