marți, 24 martie 2009

Am murit, dar nu ne-am predat!

Dragi fjscisti, imi revine neplacuta indatorire sa va informez ca astazi, 23 martie, s-a naruit un vis. Visul de marire al lui Lucica&co, visul de a juca, in premiera pentru FJSC, finala mare a Cupei Bobocilor.
Lucian si Juji, practicand un marcaj neconvingator la cel mai periculos om al adversarilor.

Soarta a fost cruda cu bravii nostri fjscei, pentru ca au intalnit o formatie redutabila, care va castiga probabil mult ravnitul trofeu. Inainte de meci, fanii isi puneau mari sperante in revenirea lui Andrei Jujan printre titulari, insa nici macar el nu a reusit sa stavileasca puhoiul atacurilor adverse. Meciul a inceput sub semnul echilibrului si al incordarii lui Manole, tricoul sau fiind probabil mai tensionat decat profesorul Dumitrescu, care venise sa desCIFREze jocul viitoarei adversare.
Alex preia modelul inconfundabilului si striga dupa un oficial: Galben dl arbitru!

Adm Publ a deschis scorul la una din inexactitatile proaspat-revenitului Juji, asa cum este el alintat de fani. Marcajul sau a fost prea larg, aflandu-se la vreo 3-4 metri de adversar si scorul a devenit 1-0. Jurnalistii au revenit rapid in joc si capitanul Alex a muscat pe contraatac, dupa o pasa filtranta a lui Matei. 1-1 a fost scorul la pauza si fjscistii credeau in continuare in sansa lor.
Alex Nedea, marcatorul unicului gol al FJSC-ului in semi-finala de cosmar cu Adm Publ.

Din pacate, repriza a doua nu a avut istoric, iar apararea condusa de Lucica a fost trimisa de trei ori la gogosi de catre atacantii adversi. Desi impulsionata de intrarile lui Bogdanf si Andrei Moisoiu, echipa noastra nu a mai reusit sa puna in pericol poarta adversa si s-a recunoscut infranta la final, scor 4-1.
Lucica: Oare de unde isi cumpara asta gogosile de joaca asa de bine?

Aventura bobocilor fjscisti nu se incheie aici, ei avand sansa sa prinda medaliile de bronz daca trec in finala mica de Matematica sau Drept. Indiferent de rezultatul ultimului meci, echipa noastra a avut o evolutie meritorie, aducand bucurie in inimile tutror fanilor, iar acest lucru trebuie apreciat. Va multumim baieti si nu uitati ca exista viata si dupa Cupa Bobocilor!

5 comentarii:

  1. Felicitari baietilor si multa bafta in finala mica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata ca rebelul Cortizo nu-si uita originile...

    RăspundețiȘtergere
  3. Singura concluzie pe care pot s-o trag dupa meciul de ieri este ca trebuie sa ne deschidem neaparat o gogoserie! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer imi pare foarte rau ca nu am putut mai mult. In meciul de ieri admin. pub. a jucat mai bine ca noi,dar in primul rand au fost mai echipa. Nu a fost o infrangere datorata greselilor personale,ci o infrangere a echipei. Sper sa intelegem asta pana maine si sa castigam locul 3! Asa ca maine va asteptam la revansa noastra de la ora 13:00 pe terenul de la Drept. Alex Nedea

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana la urma...migea e rotunda....si viata merge inainte...Clau-gol

    RăspundețiȘtergere