sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Spectacol total la primul antrenament oficial al anului!


Pantera Filip a fost MVP-ul primului antrenament oficial al anului pentru echipa de fotbal a FJSC. Sedinta de pregatire, incheiata acum 3 ore a avut de toate: goluri spectaculoase, intrari prin alunecare si chiar un clinch intre simbol si inconfundabil, rezolvat la timp de interventia energica a lui Emo-Mutu.

Generatia de aur s-a reunit astazi, pe o vreme infernala pentru 99,99% dintre fjscei, care probabil s-au multumit sa vizioneze in fata micului ecran antrenamentul oficial, transmis (in viziunea lor) de Adult Channel. Vaduviti de absenta conducerii tehnice, dar si a razvratitului Clau-gol sarma, baietii au aratat ca nu exista obstacol in cale noastra catre glorie. Tot lotul a fost prezent intr-o seara in care Pantera Filip si-a dovedit inca o data clasa. S-au remarcat, de asemenea Minunea Blonda, cu un joc aproape fara greseala, si Inconfundabilul Gotti, care a fost printre cei mai prolifici marcatori ai serii. In timpul jocului a existat si un moment mai tensionat, pe care l-as pune pe seama determinarii si a pasiunii actorilor principali. Simbolul a invadat spatiul personal al inconfundabilului, insa merita aplaudata interventia salutara a lui Emo-Mutu, care a mediat conflictul, invocand prietenia ce-i leaga pe cei doi. Merita apreciata si prezenta celor doi boboci, Bogdanf si Cosmin, care au simtit aroma vestiarului fjscist inca o data. Speram ca ei se se acomodeze cat mai repede cu lotul, sa aiba o evolutie ascendenta si sa atinga varful de forma in primavara universitara. Imi doresc, totusi, ca cei doi sa nu se molipseasca de atitudinea lui Clau-gol sarma, a carui absenta de astazi reprezinta o influenta negativa asupra spiritului fjscist.

5 comentarii:

  1. fara pace in vestiar nu putem castiga

    RăspundețiȘtergere
  2. He he...
    Sa le luam pe rand.

    Cred ca eu sunt ala cu "intrari prin alunecare". Astfel nu imi explic cum aveam pantalonii uzi leoarca la sfarsit.

    Mi-e cel mai mult mi-a placut de inconfundabilul. Si nu pentru ca a fost in echipa cu mine ci pentru ca a fost poate cel mai profilic atacant.

    Nu cred ca se va ajunge si in cazul nostru (al bobocilor) ca la situatia lui Clau-gol. Cel putin nu la mine.

    Da si eu sper sa ma acomodez cat mai repede, dar si sa cresc. Abia astept sa ma calesc in "Cupa Bobocilor". Cred ca acolo se vad valorile. Pana atunci raman cu amintirea celor 4-5 pase de gol si a celor 3 mingi scoase de pe linia porti. Aaa...si cu cele doua mari ocazii pe care le-am avut de a marca.

    RăspundețiȘtergere
  3. @partz
    atitudinea ta a fost potrivita si te felicit pentru spiritul tau civic.

    RăspundețiȘtergere
  4. @fbogdan1988
    Au fost mai multe alunecari, semn ca in generatia de aur nu mai sunt doar cei care canta la pian, si tot mai multi sunt dispusi sa-l si care.

    Intr-adevar, dupa o perioada mai dificila, inconfundabilul pare sa-si fi regasit apetitul pentru gol.

    Sa stii ca nici Clau-gol n-a fost intotdeauna asa. La inceputul carierei era un jucator constiincios, dar viata extrasportiva l-a invins.

    Important este sa-ti aduci aminte de evoultiile de la cupa, acolo unde conteaza cu adevarat. Antrenamentele sunt doar repetitii pentru marele show. Sunt sigur ca toti baietii te vor ajuta sa te acomodezi, si pe tine, si pe alti tineri fjscei care vor fi dispusi sa-si puna talentul in slujba lui coman.

    RăspundețiȘtergere
  5. Inainte de toate vreau sa va spun ca "clau-gol" nu e un caz....si nici nu va deveni un caz. Va veni clipa cand voi demonstra pe teren...prefer sa vorbesc mai mult pe teren. A fost un antrenament de la care am lipsit. E drept un gest urat, insa nu cred ca trebuie sa dramatizam. Sper ca dupa meciurile din cupa eu si inconfundabilul sa pierdem sirul golurilor. Voi reveni in forta! Clau-gol

    RăspundețiȘtergere