vineri, 9 ianuarie 2009

Emo-Mutu intră în acţiune!


Sondajul de pe blog, creat pentru a afla cu care membru al echipei de fotbal vreţi să citiţi primul interviu, s-a încheiat! Am terminat la egalitate, pe primul loc, cu Mutu-Emo şi am hotărât ca el să fie cel dintâi reprezentant al FJSC-ului care se destăinuie pe aromadevestiar. Aşadar mâine vom posta un superinterviu cu acest adevărat Sergiu Radu al FJSC-ului. Aşa că fiţi pe fază, aşteptăm multe vizite pe blog şi multe comment-uri mâine, având în vedere numeroasele voturi pe care i le-aţi acordat colegului nostru din "altă reţea".

Ţin să le mulţumesc celor care au fost alături de mine şi m-au votat în acest sondaj. Datorită vouă am terminat pe prima poziţie, alături de celălalt câştigător, care a dus o campanie agresivă pe parcursul celor două zile: a avut permanent status cu "Votaţi Emo-Mutu". Ţin pe această cale să-l felicit pentru performanţa obţinută. A reuşit să învingă nume grele ale FJSC-ului, precum Unicul Căpitan, Simbolul Alex Smurfu sau Minunea Blondă, care a adunat neaşteptat de puţine voturi (6).

Dezamăgirea sondajului s-a dovedit a fi "Pantera" Filip, care nu a reuşit să acumuleze nici măcar un vot. Capul sus, Filipinho, ai şansa să le demonstrezi fanilor la Cupa Universităţii cât de important eşti pentru echipa FJSC-ului.

3 comentarii:

  1. Vreau sa-l felicit si eu pe Emo-Mutu pentru rezultatul din sondaj. Este un tanar jucator foarte talentat, si daca va fi serios in pregatire poate ajunge departe sau poate chiar exploda in editia viitoare de Cupa Universitatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sondaj mah:)) pai eu mai intai sa vin pe la fac. sa ma cunoasca lumea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere