miercuri, 28 ianuarie 2009

Pe teren, existau doar mingea si poarta pe care trebuia sa o apar!


Inger pazitor al buturilor fjsciste, s-a remarcat prin disponibilitatea la efort si dorinta de a pleca de la ore. A fost adus in echipa in ultimul moment, insa si-a facut datoria ca un adevarat profesionist. Si-a pus in pericol integritatea corporala, prin interventiile sale eroice, cu care a inchis poarta in prima repriza a meciurilor decisive cu Geologia si Popii. Ce a urmat nu mai conteaza, pentru ca el este omul nostru de incredere, pe care ne bazam atunci cand suntem in dificultate. V-ati dat seama bineinteles ca este vorba despre Attila Hunul, un nume prea mic, pentru o personalitate atat de mare.


Esti cel mai nonconformist membru al echipe de fotbal a FJSC. Care crezi ca au fost calitatile ce te-au ajutat sa prinzi lotul ?

Cel mai important lucru consider ca a fost lipsa unui portar, sau mai exact disponibilitatea mea de a apara poarta uneia dintre cele mai frumoase echipe. Pot sa spun ca am fost omul potrivit la locul potrivit. Nici unul dintre noi nu stia ce avea sa urmeze, dar cred ca am demonstrat ca suntem o forta in campionatul universitar

Esti recunoscut ca un spirit liber. Cu ce se mai ocupa Attila Hunul in afara de a pazi buturile FJSCiste?

Normal, ca orice student in anul terminal, ma pregatesc de licenta. Printre activitatile preferate sunt cititul, chitara si plimbarile lungi pe plaja.(rade). Acum serios vorbind, pe langa licenta ma pregatesc pentru examenul final din iarba.


Se spune despre tine ca esti un om al exceselor. Cum crezi ca iti afecteaza asta evolutia in timpul meciurilor?

Cine a spus asta despre mine nu ma cunoaste. Recunosc, exista sau mai bine zis au existat momente cand am exagerat in anumite privinte. In schimb in momentul in care paseam pe teren, existau doar mingea si poarta pe care trebuia sa o apar. Asta este unul dintre lucrurile cele mai importante pentru un jucator, sa lase orice problema in afara terenului.


Care crezi ca vor fi cei mai tari adversari ai nostri anul acesta?

Judecand dupa evolutia din sezoanele trecute, pot spune sincer ca Matematica ar fi cea care ne-ar putea pune probleme, iar apoi, daca vor lasa probleme interne de organizare, Geologia ar putea fi o surpriza frumoasa anul acesta.


Povesteste-mi un moment reprezentativ pentru tine ca fjsceu, excluzand plonjonul de zile mari prin care ai salvat echipa de la o infrangere cu Istoria?

Momente frumoase au fost multe, dar unul de care imi aduc aminte cu placere de momentul in care voi, coechipierii mei mi-ati recunoscut calitatile de portar. E drept si eu aveam in doieli cu privire la ceea ce avea sa urmeze, aveam emotii, dar in momentul in care am iesit prima oara victoriosi si voi ati spus ca eu sunt portarul echipei, a fost un moment unic.


Crezi ca in cazul in care vom triumfa la Cupa Universitatii va curge lapte si bere, asta, miere pe holurile de la etajul 6?

Nu stiu ce sa cred, si personal nu imi place sa fac supozitii, imi place sa ma vad in fata faptului implinit. Cred totusi ca daca vom reusi anul acesta sa castigam cupa, aceasta ar fi singura si cea mai mare bucurie, nu laptele si berea.


Esti dispus sa evoluezi pentru reprezentativa FJSC chiar si fara vreun stimulent financiar din partea lui Coman ?

Nici nu se pune problema. Sunt convins ca toti cei care joaca in echipa FJSC-ului joaca din inima, nu pentru ca ar spera la vreo recompensa materiala. Imi place sa cred ca unicul catalizator al echipei de vis este iubirea pentru culorile FJSC-ului, si pentru fanii nostrii devotati. Nu suntem ca celelate echipe care lupta pentru bani.Noi luptam pentru glorie!


Fanii cred ca asa sunt zilele noastre. In vestiar e mereu chef de chef si in timp ce devoram nebunia lui salam suna telefoanele. Ce ai sa le comunici?

Cei care cred asa ceva nu sunt fani. In primul rand daca ar stii cum arat eu nu ar mai putea sa faca astfel de afirmatii in legatura cu Salam si altii de tagma lui. In alta ordine de idei, singura metoda prin care putem demonstra contrariul este sa ii invitam pe acesti acuzatori in vestiar sa vada cu ochii lor ce inseamna pregatirea pentru o cupa. E adevarat exista acuzatiile aduse colegului nostru Emo-Mutu, cu privire la consumul de stupefiante, dar el a recunoscut ca a trecut printr-o perioada neagra a vietii lui. Suntem o echipa unita, curata, al carei singur scop este cupa de anul acesta si cat mai multi suporteri fericiti.


6 comentarii:

  1. atty, nu te recunosc...ce este cu tine?
    ti-a influentat cumva fluerasu modul de exprimare?:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Aparent, bocancul literar nu mai este pentru el doar o metafora ce descrie lovirea balonului cu gratia unui bijutier.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu, nici pe departe...daca "este" fotbalisti trebuie neaparat sa avem limba de lemn...sa nu uitam ce facultate reprezanetam... :P

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari capitane http://etajul6.ro/fjscnews/2009/01/30/verde-si-portocaliu/

    :))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa cum vedeti, echipa de fotbal a FJSC nu asigura doar glorie si popularitate in randul sexului frumos, ci si notorietate.

    RăspundețiȘtergere