sâmbătă, 10 ianuarie 2009

"Sunt Barack Obama al FJSC-ului!"



Alexandru Voicu a.k.a. Emo-Mutu a debutat în echipa de fotbal anul trecut, la Cupa Universităţii, în meciul contra celor de la Ştiinţe Politice. Este student în anul 2 la FJSC şi, până acum, a acumulat 6 prezenţe în formaţia noastră. Este cunoscut în vestiar pentru obiceiul său de a consuma marijuana şi reprezintă, pentru componenţii "generaţiei de aur" a FJSC-ului, legătura cu "cealaltă reţea".

Emo-Mutu, ai terminat pe primul loc ultimul sondaj realizat de blogul nostru. Ce-i drept, la egalitate cu mine. Te aşteptai ca fanii să te voteze într-un număr atât de mare?
Pot spune că sunt un fel de Barack Obama al echipei de fotbal. Ca să fiu sincer, dacă nu făceam o campanie agresivă nu cred că aş fi fost pe primul loc.

Suporterii doresc să te cunoască mai bine. Ai putea să te descrii în câteva cuvinte?
Sunt un tip obişnuit, cu aspiraţii mari, sociabil, drăguţ (după spusele altora), un marcator excelent, un pasator formidabil şi un portar prost.

Când te-ai hotărât să faci parte din echipa de fotbal a FJSC-ului?
În anul 1, când am văzut afişul cu preselecţii pentru echipă. Sincer să fiu, nu credeam că o să ajung să fac parte din ea.

Cum ai caracteriza evoluţiile tale de anul trecut?
Prea puţine, dar sper că bune. Anul acesta cred că voi arăta tot ce pot.

Care este coechipierul pe care îl apreciezi cel mai mult?
Nu îl apreciez pe niciunul în mod special. Cred că fiecare face o treabă bună. De exemplu, Smurfu motivează foarte bine echipa, Răzvan e un exemplu în apărare, Blondu' îi face pe toţi în atac, iar pentru tine nici nu ştiu ce cuvinte de laudă să găsesc (râde).

Dacă ai fi nevoit să alegi între droguri şi echipa de fotbal, la ce ai renunţa?
Echipa de fotbal e ca un drog pentru mine, aşa că nu am cum să aleg. Dacă aş renunţa la una din ele, automat renunţ şi la cealaltă.

Ce loc crezi că va ocupa FJSC-ul la viitoarea Cupă a Universităţii?
Sunt mai mult ca sigur că vom ajunge în finală. Să sperăm că vom găsi jucători buni printre boboci. Tot ce trebuie să facem e să avem ambiţie şi să fim uniţi.




5 comentarii:

  1. Ce titlu tare si ce comporatie misto. :)) Felicitari Alexandru. ;)

    Ca tot veni vorba de "cealalalta retea" dupa ce epuizati interviurile si alte materiale poate gasiti un loc in care sa vorbiti despre "academia de tineret a FJSC" sau de noile sperante. Ati inteles. Ma refer la boboci. :D

    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. @bogdanf
    Bineinteles ca vom acorda o atentie deosebita si celor care vin din spate. Pana la urma, voi sunteti cei care vor continua saga FJSC-ului la Cupa Universitatii. Ma bazez pe tine sa strangi oameni si pentru Cupa Bobocilor.Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a placut interviul, l-am citit cu placere, dar daca nu l-as cunoaste deja pe acest Mutu de FJSC mi-as forma o impresie gresita despre el. Mi se pare ca interviul are un ton mult prea serios, ori al nostru Emonel nu-i deloc asa. Propun ca in viitor sa se incerce un alt interviu cu el, in care sa ne vorbeasca pe larg despre pasiunea pentru substantele stupefiante si pentru Vama Veche. Nu de altceva, dar nu l-am votat ca "sa-l citesc" comparandu-se cu Obama.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere