joi, 30 aprilie 2009

Soc in optimi!


Baietilor, imi face deosebita placere sa va anunt ca se va tine pana la urma Cupa Universitatii. Si nu doar atat, dar se anunta a fi o editie extrem de disputata, poate cea mai echilibrata din istorie.
Astazi s-au stabilit meciurile, dar si programul cvasi-optimilor, la competitie inscriindu-se 15 echipe. Astfel o echipa va merge direct in sferturi, norocosii fiind cei de la Fizica.
Stiu ca sunteti nerabdatori sa aflati adversarul nostru din sferturi, asa ca nu va voi mai fierbe. Vom intalni in optimi Teologia Ortodoxa, meciul fiind programat marti de la ora 10! Ultima confruntare cu popii a avut loc anul trecut in finala mica, unde am fost invinsi cu 9-2, dupa ce am condus la pauza cu 2-0. Astept cate un comentariu de la fiecare dintre voi, in care sa spuneti cum vedeti aceasta tragere si ce parere aveti despre adversarul din optimi.
Ar mai fi de mentionat ca am fost extrasi in partea puternica a tabloului, alaturi de noi fiind prezenti Teologia Baptista (potentialul adversar din sferturi), Geografia si Matematica.
Repriza va fi de 20 de minute, schimbari nelimitate, la rosu direct jucatorul poate fi inlocuit dupa 5 min, la 2 galbene dupa 2 min. In caz de egalitate vor urma 2 reprize de prelungire a cate 5 min, apoi 11 m in cazul in care egalitatea persista.
Baietilor, acestea sunt informatiile de care aveti nevoie, astept comentariile voastre aici, pentru ca luni seara sa aflati si gandurile mele inaintea acestei infruntari. Va multumesc si petrecere frumoasa de 1 Mai!

7 comentarii:

  1. Nu pot sa ascund faptul k am vrut acest adversar. Dorinta de revansa e cat se poate de mare, dupa acel esec usturator de anul trecut, iar aroganta popilor, care la meciul amical cu noi si-au trimis echipa de boboci, trebuie taxata! Pentru noi este un meci foarte important, spre deosebire de popi, care se vad deja calificati mai departe. Autistul de Geo Mourinho a inceput sa rada cand a auzit numele nostru si sper k evolutia noastra sa-i stearga de tot zambetul de pe buze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va doresc mult succes si o sa fac tot posibilul ca marti sa fiu in tribune pentru a va sustine.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-as vrea sa par ingamfat dar cred ca noi suntem favoriti in acest meci dat fiind palmaresul din meciurile anterioare precum si forma generala a echipei. Pun pariu ca "fratele Nelu'" si "eternul Vova" de care faceti voi caterinca va vor da cateva goluri. Oricum baietii sunt mult mai disciplinati, mi-au promis ca in saptamana meciului vor tine post si in plus nu-si vor mai produce ejaculare. Cu asemenea angajament nu avem cum sa dam gres. Va urez succes.
    Geo

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu trebuie sa ne ascundem in spatele cuvintelor. Ne asteapta un meci greu cu un adversar de calibru. Teologia Ortodoxa porneste cu prima sansa si asta datorita ascendentului moral pe care il are in fata noastra. Palmaresul pozitiv din meciurile directe le confera acest statut, insa ceea ce nu iau ei in calcul este faptul ca in acest moment FJSC-ul are o echipa puternica, mult mai valoroasa decat in anii precedenti.

    Sunt sigur ca toti componentii echipei noastre sunt pregatiti sa dea totul in meciul de marti. Trebuie doar sa ne concentram, sa ne facem jocul nostru simplu si sa fim calmi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ionel "Piatra ponce"2 mai 2009 la 13:41

    1. Auzi bah Geo, AI PIERDUT TIMP sa lasi un comment cu "noi suntem favoriti" si sa ne asiguri ca ne veti da n'spe goluri. Daca tot sunteti fotbalistii lu' peste, de ce ai vrut sa subliniezi asta pe blog? Lasa faptele sa vorbeasca. Sa te vad pe teren fotbalistule :))))
    Aaa, si apropo, eu nu va urez succes. Ca sunt pacatos si nu imi iubesc adversarii.

    2. Pentru echipa de aur a FJSC o afirmatie a regelui Leonidas: "Immortals? Let's put their name to the test"

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ramanem cu picioarele pe pamant, zic eu... Dar nu va fi un meci usor si asta ma bucura pentru ca astfel putem sa ramanem concentrati si motivati fara sa-i privim de sus. Am invatat din greseli si simt ca vom face un meci mare...Clau-gol

    RăspundețiȘtergere
  7. "baietii sunt mult mai disciplinati, mi-au promis ca in saptamana meciului vor tine post si in plus nu-si vor mai produce ejaculare"... :-O da-te-n plm cum sa zici asa ceva, bah voi sunteti pe bune??? am facut intindere de cat am ras 'raţi ai draq de glumeti

    RăspundețiȘtergere