miercuri, 8 aprilie 2009

O amanare periculoasa?


Imi face deosebita neplacere sa va anunt o noua amanare a Cupei Universitatii. Profesorul Gozu a catadicsit sa amane competitia pana dupa Pasti, motivand decizia prin prisma faptului ca teologii sunt plecati si nu putem incepe fara ei. Nu stiu ce competitie va mai fi, avand in vedere ca toata lumea va veni cu cateva kg in plus din vacanta. Gozu a fost, insa impasibil in fata argumentelor noastre (ale mele si ale inconfundabilului) deontologice. Se pare ca sistemul va fi acelasi ca la Cupa Bobocilor (eliminatoriu) deoarece programul este extrem de aglomerat. In urma acestor decizii descumpanitoare nu-mi ramane decat sa va public, premergator sarbatorilor, o lista cu alimentele pe care aveti voie sa le consumati si gramajul aferent (intr-un post viitor). Stiu ca frematati la fel ca mine in perspectiva cupei, insa daca am asteptat atat, mai putem astepta inca doua saptamani. Important este ca asteptarea sa fie una constructiva, iar in acest rastimp sa beneficiem de o perioada de acumulare necesara. Si nu uitati! Avem un blazon de aparat: FJSC e FJSC!

P.S. Sambata de la 10 avem antrenament la Dristor
Lista celor convocati: Marian, Ionel pp, Bogdan SS, Alecsmurfu, Emo-Mutu, Minunea Blonda, Inconfundabilul Gotti, Lucian Gogoasa, Dragos, Alex Nedea, Matei, Clau-gol Sarma, Pantera Filip.

4 comentarii:

  1. pe langa lista celor convocati pot sa mai vina jucatori, cine stie poate convingeti in ultimul moment + oricum mai trebuie oameni sa facem macar 3 echipe sa fie mai frumos :) zic eu

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca aceasta amanare are totusi avantaje, astfel unii fjscei vor avea timp sa intre in forma.Surse din anturajul echipei ne-au declarat ca inconfundabilul si-a cumparat banda de alergat in scopul dobandirii unei conditii fizice de invidiat:P
    -conducerea administrativa-

    RăspundețiȘtergere
  3. Este de apreciat dorinta inconfundabilului de a pune accent pe jocul fara minge, si mai exact pe pregatirea fizica, insa nu trebuie neglijata nici deprinderea atingerii balonului. Voi tine totusi cont ca, desi a lipsit de la ultimul antrenament al echipei inainte de Cupa Universitatii, vrea sa recupereze la capitolul fizic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare k nimic nu poate scapa vigilentei conducerii sau blogului aromadevestiar. Am dorit k pregatirea pe care o fac acasa sa ramana secreta, din pacate ea a fost facuta publica pe blogul oficial al echipei. Daca tot s-a aflat cum ma pregatesc, nu pot decat sa ii incurajez pe colegii de echipa sa alerge si ei, indiferent unde o fac: acasa, in parc sau in alte locuri.

    RăspundețiȘtergere