luni, 27 aprilie 2009

FJSC direct in finala?

Reprezentativa Universitatii Bucuresti

Astazi am asistat la o noua mostra de dezinteres din partea organizatorilor competitiilor universitare, dar si a participantilor. La tragerea la sorti s-au prezentat doar 3 echipe ( Teologie ortodoxa, Litere si noi) si tragerea s-a amanat pentru a nu stiu cata oara (ultima amanare dupa spusele gozuliene) pana joi la ora 14.
Cred ca este pentru prima oara in ultimii ani, cand aceasta competitie este in pericol sa nu se mai tina ( bogdanf ne poate confirma asta) si vinovat pentru acest lucru nu poate fi decat tehnicianul reprezentativei, care a acordat prioritate altor evenimente sau s-a lasat influentat de ifosele unor studenti.
Pentru ca tot am amintit de reprezentativa, se pare ca aceasta a esuat lamentabil din nou la Cupa Facultatilor, spre dezamagirea lui Gozu, care ii reprosa unui student cu infatisare de lautar evolutia de la cupa. Tehnicianul a declarat ca este extrem de nemultumit de jocul echipei si a acuzat aria restransa de selectie. Se pare ca oamenii de care s-a inconjurat au o valoare inestimabila la nunti si botezuri, insa pe teren intampina dificultati. Nici capitanul Manole nu a reusit sa motiveze echipa, Universitatea Bucuresti scriind o noua pagina de istorie in cartea dl Gozu.
Acestea fiind spuse, voi merge si joi de la ora 14 la Drept, desi poate nu ar trebui sa o mai fac. Mi-am luat, insa un angajament fata de voi si-l voi respecta pana pe 14 mai, cand Gozu a programat finalele. Vom afla astfel joi, daca FJSC-ul va juca in premiera finala, fara a mai disputa alt joc la Cupa Universitatii.

2 comentarii:

  1. Intr-adevar ar fi pentru prima oara din 1994 incoace (nu am date sigure despre ce a fost inainte de '94) cand e posibil sa nu se dispute Cupa Universitatii.

    Probabil amanarile repetate sunt motivul care a scazut dezintersul celorlalte facultati pentru competitie.

    Nu pot decat sa spun ca sunt dezamagit de situatia asta si sper ca joi biroul lui Gozu sa fie la fel de plin ca la tragerea la sorti a programului Cupei Bobocilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. penibil.....reprezentativa de fotbal a Universitatii din Bucuresti a obtinut in sezonul 2008-2009 cea mai buna clasare din ultima decada obtinand un loc 4 nesperat in conditiile in care Spiru Haret au venit cu 2 echipe in randurile carora se regaseau jucatori de la Sportul Studentesc , Concordia Chiajna si CS Otoponei.....pentru noi singurul loc accesibil era locul 3 dar am pierdut finala mica la penaltiuri cu ASE...o echipa mai solida decat noi oricum.....

    RăspundețiȘtergere