luni, 16 februarie 2009

Îndrăgostiţi de fotbal



De Valentine's Day, membrii echipei de fotbal a FJSC s-au reunit pentru o nouă şedinţă de pregătire. Antrenamentul a constat, de această dată, într-o miuţă lejeră pe gazonul artificial de la Dristor, devenit deja locul oficial de pregătire al fjsciştilor. Întâlnirea s-a dovedit de bun augur, pe lângă întreţinerea condiţiei fizice, membrii "generaţiei de aur" văzând la lucru şi câteva tinere speranţe din anul 1. Căpitanul nostru, Rigidu', va urma să se edifice în următoarele meciuri amicale asupra valorii acestora, luând totodată o decizie în legătură cu cooptarea lor în dreamteam-ul fjscist. Deocamdată, Dragoş de la anul 1 a reuşit, prin evoluţia sa din 14 februarie, să-i atragă atenţia liderului nostru din teren, surse din anturajul acestuia declarând că bobocul fjscist l-a încântat pe căpitan prin determinarea şi tehnica de care a dat dovadă. Ceilalţi tineri fjscişti trebuie să demonstreze în continuare, concurenţa pentru un loc în echipa verde-portocalie devenind incredibilă. Doar o pregătire exemplară, coroborată cu evoluţii bune în Cupa Bobocilor, îl poate determina pe purtătorul banderolei să le trimită o telegramă de convocare la echipa mare.


Pantera Filip a reuşit intervenţii miraculoase în poartă, surprinzând întreaga echipă prin calităţile de goalkeeper, nebănuite de nimeni până acum. Cu toate acestea, el rămâne să ne impresioneze la creaţie, acolo unde este nevoie neapărată să-şi pună talentul la contribuţie.
Simbolul Alex Smurfu a părut mult mai calm ca de obicei, lipsa unei mize precum cea de la Cupa Universităţii determinându-l să evolueze degajat, doar rareori vociferând la adresa colegilor de echipă. Văzând mai apoi că Inconfundabilul marchează gol după gol, a încercat să îl tachineze, ironiile sale neatingându-şi ţinta, ci dimpotrivă, obligându-l pe acesta să se concentreze şi mai mult şi să puncteze la fel de decisiv.
Rigidu' a avut o evoluţie constantă, realizând câteva faze frumoase atunci când a ieşit din apărare, finalizate prin unele pase de gol şi chiar goluri.
O altă prezenţă care merită remarcată este cea a fostului nostru jucător, Cezar. Dovedind de ce a fost odată membru al uneia din cele mai importante echipe ale Universităţii, ex-fjscistul a marcat unele goluri splendide, cu execuţii surprinzătoare, la vinclu. Jocul său merită apreciat cu atât mai mult cu cât lipsa pregătirii fizice este evidentă la acest fost component al FJSC-ului.

Din păcate, multele absenţe nu pot fi trecute cu vederea. Alex Blondul, pe care l-am apreciat personal ca fiind numărul nostru 1, nu s-a prezentat la antrenament din motive financiare, la acea oră conducându-şi angajaţii din biroul său de la Dragan Industries. Viaţa extrasportivă a lui Emo-Mutu şi a lui Clau-gol Sârmă ne pun serios pe gânduri. Clau-gol şi-a anunţat revenirea în echipă, însă, deocamdată, nu a bifat nicio prezenţă la antrenamentele fjsciştilor, iar Emo-Mutu dezamăgeşte din nou după problemele avute în trecut, de ordin fizic şi cu drogurile.

Una peste alta, o întâlnire benefică pentru componenţii "generaţiei de aur" a FJSC-ului care au demonstrat, dacă mai era nevoie, că fotbalul reprezintă, înainte de orice, marea lor dragoste.

5 comentarii:

  1. Ai ajuns sa te folosesti de blog ca sa ma ataci. Trist! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai avea dreptate numai k nu e niciun atac aici :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Va propun sa incetati aceste atacuri personale si sa dati dovada de mai mult profesionalism. Aveti responsabilitatea ca fjscei, sa nu va angrenati in clinch-uri care sa dauneze atmosferei echipei, mai ales acum, in ajunul marii competitii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ar fi de bun simt sa-i ceri scuze lui Mutu inainte de a mai face vreun comentariu. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Tin sa precizez ca ma adresam inimaginabilului.

    RăspundețiȘtergere