miercuri, 18 februarie 2009

Timpul nu mai avea rabdare


Debutul Cupei Universitatii se apropie cu pasi mari. Astfel, formatia de baza a fjscistilor incepe sa se creioneze. Mai jos va aparea lista cu cei care au primit deja convocarea pentru marea competitie. Pe langa numele consacrate, pe lista apare surprinzator si numele lui Clau-gol Sarma. Sunt sigur ca sunteti la curent cu povestea sa. Sarma inca nu a participat la niciun antrenament cu echipa si inteleg ca in aceasta situatie, convocarea sa pare putin bizara. L-am chemat la lot pentru ca am vazut la el acea sclipire, acea dorinta de a fi din nou in top, pe care a avut-o in anul I, atunci cand a fost golgheterul echipei la Cupa Bobocilor. Priviti-l pe Clau-gol ca pe un pariu personal. Sper ca aceste cuvinte de incurajare sa-l sensibilizeze si sa-l responsabilizeze, pentru a redeveni ce a fost o data, masina de goluri a FJSC-ului. Acestea fiind spuse, va prezint lista cu cei convocati. Promit sa revin cu informatii suplimentare despre fiecare membru al echipei, alaturi de o prezentare de exceptie, in nota in care v-a obisnuit deja Aroma de Vestiar.

Portar: Attila Hunul
Fundasi: Rigidu' Unicul Capitan, Ionel Piatra Ponce
Mijlocasi: Pantera Filip, Simobolul Alecsmurfu, Minunea Blonda, Emo-Mutu
Atacanti: Inconfundabilul Gotti, Clau-gol Sarma

Sistemul pe care echipa il va folosi va fi un 1-2-3-1. Dupa o analiza tactica amanuntita, am ajuns la concluzia ca echipa mai are nevoie de intariri in aparare si la mijloc. Attila nu are concurenta in poarta, iar acest lucru este inadmisibil pentru o echipa cu pretentiile FJSC-ului. De aceea, bobocii fjscisti vor lupta pentru un loc de portar, unul de fundas si unul de mijlocas. Sper ca acesta sa fie un motiv suplimentar pentru ei, sa evolueze cat mai bine la Cupa Bobocilor.

Rigidu' Unicul Capitan va saluta!

6 comentarii:

  1. daca tot se apropie Cupa, ar fi bine sa va programati cate un antrenament in fiecare saptamana (numai sa nu fie Sambata la 12, ca unii mai dorm:).

    si, cu timpul, n-ar strica sa va mutati antrenamentele pe terenul mare de la Tineretului. asta ca sa va invatati cu dimensiunile :))

    si cand o sa pot si eu sa alerg mai mult de 10 minute, lucram si la conditia fizica :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @cezardinho

    Prezenta ta alaturi de lotul FJSCist va fi intotdeuna benefica. Personal te-am apreciat mereu atat pentru jocul tau, dar mai ales pentru modestia de care ai dat dovada si sunt de parere ca fiecare dintre cei care alcatuiesc echipa de acum au ce invata de la tine. Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ alecs:

    thank you, thank you... you're far too kind :)

    apreciez ca apreciezi...

    ne auzim! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. cam putine locuri pentru cei din anul I...

    RăspundețiȘtergere
  5. Banuiesc ca daca vor avea valoare, si daca demosntreaza ca se poate conta pe ei, cei din anul 1 vor juca indiferent de numele celor din prima echipa. Daca este vreun Cristiano Ronaldo printre voi, sau macar unul destul de bun....ma ofer eu singurel sa ies din "vecchia squadra". La fel ar face orice jucator al primei echipe indiferent ca se numeste Inconfundabilul sau Rigidul. Clau-gol

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu suntem companie aeriana ca sa avem multe locuri. Ganditi-va ca voi aveti cupa bobocilor, la care noi nu avem drept de joc, deci de jucat oricum veti juca. Cei mai buni vor fi selectionati si la echipa mare. Vom vedea insa daca vom avea ce alege...

    RăspundețiȘtergere