joi, 20 august 2009

Man-maraton pe negativ!


In aceasta seara de la ora 22 va avea loc o confruntare fara precedent in istoria man-maratonului. Vor lua startul de pe aleea principala a Parcului Circului, alaturi de mine, urmatorii: Mane (fondatorul man-maratonului), Managerul (cel care a ridicat man-maratonul la rang de arta), Inconfundabilul ( pana nu demult un vehement contestatar al miscarii in aer liber) si nu in ultimul rand, Laur (deja o legenda in randurile fjscistilor, este omul care a reusit sa-l puna pe Inconfundabil pe picioare, relansandu-i cariera atunci cand putini ii mai dadeau o sansa).

Colaborarea dintre Inconfundabil si Laur a inceput in urma cu 2 luni, Inconfundabilul fiind foarte multumit de rezultate: "Finule, ma simt de parca ma antrenez de cand lumea cu Laur. Stie cum sa ma ia, e un bun psiholog si scoate untul din mine la fiecare antrenament. Nu as renunta la antrenamentul Vedinas pentru nimic in lume". De partea cealalta, Laur vorbeste cu pasiune si satisfactie despre pregatirea pe care o realizeaza cu Inconfundabilul: "Stiam ca in el se ascunde o mare dorinta sa-i demonstreze capitanului sau de la FJSC ca poate fi atacantul pe care acesta si l-a dorit. Pentru asta lucram in fiecare zi, uneori chiar si pe negativ, pentru ca performanta se face doar cu sacrificii".

Acestea fiind spuse, eu, Mane si Managerul vom avea deosebita onoare sa testam in premiera absoluta capacitatea de efort a Inconfundabilului, dar si a celui care l-a antrenat in ultimele doua luni. Vom incerca sa va tinem la curent pe parcursul man-maratonului printr-un live text realizat de la fata locului.

Succes tuturor participantilor!

P.S. Participantii care nu reusesc sa incheie o tura de parc vor fi descalificati!

Un comentariu:

  1. mane, va fi ditamai lupta pe viata si pe moarte, nici macar lucica gogosarul nu s-a confruntat cu o asemenea provocare in viata lui de atlet fjscist
    Razvan

    RăspundețiȘtergere