sâmbătă, 1 august 2009

Bulgaria şi fraţii absintului!


După cum aţi aflat deja, o parte din fosta mare echipă a FJSC-ului, adică Unicul Căpitan Rigidu', Managerul Răzvan Szabo, şoferul nostru, Man (cel mai sigur conducător auto din lume, care pe ceaţă abundentă depăşeşte tiruri în curbă şi forţează Dacia break până la 150 de km la oră) şi eu, a fost la mare. Şi cum toată lumea schimbă Marea Neagră de la noi cu cea de la bulgari, am ales şi noi ca destinaţie Sunny Beach, care conform spuselor Căpitanului e cea mai tare staţiune a vecinilor şi prietenilor noştri :) Drumul nu a fost presărat deloc de emoţii, cel puţin pentru noi căci Man recunoştea că "l-a dat bine tovarăşul" Szabo pe serpentinele din Bulgaria. Se pare că Managerul nu a uitat prea uşor spaima pe care ne-a tras-o Man când pentru 10-15 minute în plus ne risca viaţa la fiecare manevră pe care o făcea. Se pare că celebrul condus cu zâmbetul pe buze (şi cu piciorul stâng pe bordul maşinii) e din ce în ce mai aproape să devină numai o legendă căci Man simţea cum îi fugea pământul de sub picioare când Managerul a luat o curbă cu 150 de km la oră. Deşi nu l-am văzut atunci, se subînţelege că puteai citi haos în ochii lui când i-a spus specialistului nostru financiar: "Mane, zboară cauciucurile!!!". Dar destul despre cel mai lung drum din viaţa lui Man.

Cum am ajuns în Bulgaria, am fost surprins de calitatea Mării Negre. Nu e transparentă ca Marea Egee (care l-a entuziasmat pe Badea), dar, totuşi, ai senzaţia că te afli într-o altă mare faţă de cea din Mamaia. N-am văzut pic de alge, ceea ce mă face să mă întreb: Ce mama naibii îi fac bulgarii ăia de arată aşa la ei şi la noi pare cea mai jegoasă mare din lume? Cluburile, iar, de mare angajament, cum îmi place mie să spun. Ce-i drept, pline de nordici, care se fac atât de praf că ajung să cadă pe stradă. Bineînţeles, nu puteam să îi las pe Unicul Căpitan şi pe Manager să scape fără să dăm câteva shot-uri de "băutură a zeilor", cum am denumit eu absintul, extrem de mulţumit de euforia pe care mi-a dat-o în nenumărate seri.
Am dansat şi la bară, Man a atras privirile unuia care era suficient de beat încât s-a prăbuşit pe masa cu care dansa împreună cu fostul nostru Mister, în cele din urmă Man luându-l de o parte şi explicându-i politicos ceva (probabil faptul că se afla cu prietena lui în vacanţă). Nu ştiu ce i-a zis Man, dar cert e că am scăpat de autistul ăla care, trebuie să recunosc, începuse să mă enerveze la un moment dat.

Inconfundabilul a făcut pe animatorul în câteva rânduri,
Managerul Szabo a făcut senzaţie în staţiune, aruncându-se în gol de la etajul 4, ţinut doar de nişte corzi (un fel de bungee jumping în miniatură), iar Căpitanul s-a ţinut scai de mine să mă dau pe cel mai periculos tobogan de la Aqua Park. Mi-am înfrânt şi răul de înălţime şi am învins, aruncându-mă de la 30 de metri distanţă de pământ pe cel mai abrupt tobogan. Iată-l aici pe Căpitan, surprins într-o ipostază romantică împreună cu asistenta inimii sale:
Managerul Szabo ne-a dat clasă, cu porno-îngheţata, fiind singurul care a reuşit un deep throat de senzaţie. Deşi nu am surprins acel moment (din considerente tehnice), vă oferim unul anterior, foarte asemănător cu acela:
La final, un singur regret: Mane, n-ai dat un absint cu noi! :(




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu