marți, 13 aprilie 2010

Victorie la debut, dar cu ce pret?!

FJSC s-a impus in primul meci de la Cupa Universitatii cu scorul de 8-1 in fata celor de la Sociologie. Jurnalismul a inceput in formula: Nedea(c)-Eu, Marian-Bogdan, Dragos, Matei-Mateiu. Rezerve la acest meci au fost: Blondu, Ionel si Lucica.
Meciul a debutat cu un eveniment nefericit pentru ambele echipe. Dupa o combinatie de efect intre Mateiu si Matei, ultimul a scapat singur cu portarul advers, care a avut o interventie nefericita. Rezultatul? Matei s-a ales cu o taietura la cap, iar portarul cu arcada sparta. Speram sa nu fie vorba de nimic grav si Matei sa revina cat mai curand pe gazon.
Meciul a fost intrerupt in jur de 20 de minute pentru ca adversarii nostri ramasesera in doar 6 jucatori de camp. Blondu a intrat in locul lui Matei si partida s-a reluat 7 contra 7.
Contrar cursului jocului, Sociologia a marcat dupa o gafa a apararii noastre. Marian a incercat sa iasa cu mingea la picior din aparare, insa a fost deposedat, iar adversarii au inscris dupa un carambol.
La faza imediat urmatoare, Blondu a luat o actiune pe cont propriu si a finalizat sec pentru 1-1. Acesta avea sa fie scorul la pauza, in ciuda ocaziilor imense pe care le-am avut(4 bare).
FJSC a inceput in forta repriza secunda si golurile au curs in poarta Sociologiei. Mateiu de 4 ori, Marian de 2 ori si Bogdan au fost cei care au adus linistea pentru Coman. Scor final, FJSC-Sociologie 8-1!
Astazi s-au mai disputat 2 partide, ambele contand pentru clasamentul grupei B: Administratie Publica-Litere 9-0 si Drept-Istorie 5-2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu