luni, 12 aprilie 2010

Jos palaria! Multumim Alecsmurfu!

Baietilor, inca nu a inceput competitia si ne confruntam deja cu o situatie extrem de neplacuta. Simbolul echipei, cel care a pus bazele generatiei de aur a fjsceilor, colegul si prietenul nostru Alecsmurfu m-a anuntat cu regret ca nu va putea imbraca tricoul verde-portocaliu anul acesta, din motive intemeiate. Cu toate ca echipa noastra este puternica, aceasta veste a venit ca un trasnet pentru capitanul Alex Nedea, care se vede nevoit sa-i gaseasca inlocuitor polivalentului Alecsmurfu. Acesta din urma a evoluat cu succes de-a lungul anilor pentru FJSC pe posturile de fundas sau extrema. Retragerea simbolului a starnit ingrijorare in randul fjscistilor, care sunt totusi increzatori in capacitatea capitanului Nedea de a alcatui primul 7.
Vreau ca un lucru sa fie clar: anul asta jucam si pentru Alecsmurfu si doresc o mobilizare exemplara atat a celor care vor intra pe teren, cat si a celor ce ii vor sustine pe acestia din tribune. Daca vom fi impreuna, competitia asta e prea mica pentru noi.

JURNALISM-Sociologie, maine ora 9, terenul de fotbal de la Drept.

Lotul FJSC: Alex Nedea(c), Rigidu, Ionel piatra ponce, Lucica Gogoasa, Marian, Dragos, Alex Sima, Minunea Blonda, Matei, Inconfundabilul Gotti, Radu Zabava, Emo-Mutu si Mateiu.

Un comentariu: