vineri, 23 aprilie 2010

FJSC prea puternica pentru Teologie!

Baietilor, ceea ce trebuia sa se intample inca de anul trecut, a avut loc abia ieri. Am simtit pe propria piele cat de greu este sa castigi un joc, atunci cand soarta iti este potrivnica. Ieri, insa, am evoluat astfel incat, am eliminat sansa din ecuatia partidei si am reusit sa invingem in premiera o echipa a Teologiei ortodoxe destul de "umflata" de personajele indoielnice, care isi dau cu parerea pe la colturile dreptunghiului verde.

Vazuti ca victime sigure de catre baietii de la geografie, care totusi nu au mai fost de gasit la finalul meciului, am inceput partida cu mare determinare si am reusit sa deschidem scorul prin omul nostru de gol si golgheterul competitiei, Mateiu. Dl. Cristea Dan nici nu a apucat sa-si noteze scorul, cand acelasi Mateiu a marcat pentru 2-0. Popii au incercat sa reactioneze, dar fara succes, scorul capatand proportii: 3-0. La acest scor a avut loc faza cea mai controversata a meciului. Un jucator de la teologie a trimis cu capul spre vinclu, insa mingea nu a ramas in plasa. Interesant este ca arbitrul ne-a avertizat la inceput, ca daca golul nu este clar, nu va fi validat. Prima decizie a d-lui Cristea Dan a fost sa nu acorde gol pentru popi. Ceea ce a urmat a creat stupefactie in randurile celor prezenti. Teologia a parasit terenul, acuzand ca a fost furata. Doar interventia arbitrului si fairplay-ul nostru a facut ca partida sa se reia de la scorul de 3-1. Pana la pauza, Teologia a redus din handicap(refuz sa folosesc ghilimelele!) cu sansa, dupa o respingere nefericita a portarului nostru, care a facut o prima repriza extraordinara. 3-2 a fost scorul la pauza.

Repriza secunda a inceput la fel ca si prima, cu FJSC la carma jocului, speculand fisurile din apararea popilor. Eforturile noastre au fost rasplatite si scorul a devenit 5-2. Teologia a avut o tresarire de orgoliu si a inscris de 2 ori, apropiindu-se la doar o lungime de noi, cand mai erau de jucat aproximativ 5 minute. Baietii lui Coman nu s-au lasat intimidati si printr-un forcing de exceptie pe final, au dus scorul la 8-4.

In final, vreau sa-i reamintesc pe autorii succesului de ieri: Marian,Rigidu, Ionel piatra ponce, Lucica Gogoasa, Minunea Blonda, Dragos, Matei, Inconfundabilul Gotti, Radu si Mateiu.

Clasamentul grupei A:
Locul 1 cu 6 puncte din 2 meciuri si golaveraj +11 JURNALISM
Locul 2 cu 6 puncte din 2 meciuri si golaveraj +4 Geografie
Locul 3 cu 3 puncte din 2 meciuri si golaveraj +3 Matematica
Locul 4 cu 3 puncte din 4 meciuri si golaveraj -2 Teologia ortodoxa
Locul 5 cu 0 puncte din 2 meciuri si golaveraj - 14 Sociologie

*Echipele Geologie, Limbi straine si Stiinte politice nu s-au prezentat la cel putin un meci si vor pierde probabil toate meciurile cu scorul de 3-0.

5 comentarii:

  1. Felicitari pentru victorie si bafta mai departe. Tre sa recunoastem ca joi ati fost mai buni ca noi si mult mai determinati ceea ce a faut ca scorul final sa fie impotriva voastra. Bafta. Geo.

    RăspundețiȘtergere
  2. rectific - impotriva noastra. Geo

    RăspundețiȘtergere
  3. mah .. ce sa zic ... avetzi un stil aparte sa surprindetzi "micile" incidente si sa editatzi in favoarea voastra ... cat despre clasament probabil asha se va si termina ... dar totusi poate ne intalnim in finala ;) ... Adrian (geografie)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Geo
    Mulumim pentru felicitari. Calificarea nu ati pierdut-o in meciul cu noi. Cu 2 infrangeri e aproape imposibil sa te califici.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Adrian
    Nu stiu exact la ce te referi. Probabil ca la predictia prietenului nostru comun Stratulat, care a riscat un pronostic inainte de meciul nostru cu popii. Primul instinct a fost sa zambesc, dar spre deosebire de altii, mie nu-mi place sa vorbesc inainte. De intalnit ne vom intalni miercuri. Pana in finala mai e mult de jucat!

    RăspundețiȘtergere