miercuri, 18 noiembrie 2009

Pauza fortata de pregatire



Sondajul initiat de Unicul Capitan, Rigidu', a luat sfarsit, aratand ca suporterii si colegii nostri de echipa sunt de acord sa ingroape securea razboiului cu organizatorul Cupei Universitatii, profesorul Gozu. Desi Rigidu' si-ar fi dorit ca rezultatul sondajului sa fie altul, iata ca jucatorii si-au spus punctul de vedere, considerand ca acest conflict este inutil si nu ne poate aduce nimic bun. Sa nu uitam ca am fost permanent dezavantajati in Cupa Universitatii, chiar anul trecut am avut un penalty clar in prelungiri, pe care profesorul Gozu nu l-a acordat din pricina relatiei proaste cu echipa noastra.

Surse din interiorul echipei ne-au declarat ca unul dintre cei mai vehementi opozanti ai profesorului de sport, Simbolul Smurfu, ar fi votat pentru o reconciliere intre echipa de fotbal a FJSC-ului si Bogdan Gozu. Personal, salut aceasta atitudine a Simbolului echipei, care este una din vocile puternice ale vestiarului si care a reprezentat un model pentru mai tinerii nostri colegi.

In alta ordine de idei, doresc sa-i informez pe suporterii nostri ca ultimele doua saptamani ne-au lasat cam in urma cu pregatirea, in aceasta perioada nereusind sa bifam niciun antrenament oficial. A fost o pauza fortata, nedorita de niciun component al echipei, dar se pare ca aspectele administrative ne pun reale probleme odata cu plecarea managerului nostru, Razvan Szabo. Fiecare a incercat, totusi, sa se mentina in forma, la sala de forta sau la alte partide de fotbal. Rigidu', de exemplu, l-a infruntat pe temutul Flocin pe terenul de la Lia Manoliu, un reputat stomatolog, cunoscut pentru performantele sale deosebite din cabinetul sau dentar, cand pacientii se simteau dupa o vizita la el ca dupa un meci de box contra lui Mike Tyson in vremurile sale bune. De altfel, Flocin, un jucator cu o glezna neobisnuit de fina pentru fizicul sau de iubitor al antricoatelor cu portii duble de cartofi prajiti, evolueaza cu un ceas de metal la mana, lucru care face cu atat mai greu un duel unu la unu in fata sa. In momentele in care esti sigur ca ai reusit sa-l depasesti, caci viteza se intelege nu e punctul sau forte, te trezesti brusc cu un ceas in ochi. Personal, ii recomand oricarui coleg de echipa acest gen de duel. Daca in urma unei dispute cu Flocin, nu parasesti terenul cu piciorul in mana sau cu fata umflata, esti pregatit fizic sa te lupti cu orice adversar.

In momentul in care vom gasi un loc de pregatire pe perioada iernii, vom reveni la normal, reluand lupta pentru a ne realiza, in sfarsit, visul: castigarea Cupei Universitatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu