luni, 30 noiembrie 2009

Dl Intunecosu loveste din nou!

In atentia conducerii: consecintele sexului neprotejat

Dragi fjscei, ne asteapta vremuri grele. Am putea spune chiar ca reprezentativa de fotbal a FJSC-ului se scalda in ape tulburi, daca ar fi sa ne insipram din ultimele evenimente prin care a trecut colegul nostru Maneliu.
La insistentele noii noastre achizitii, Radu, am decis sa strangem o echipa si sa ne prezentam la usa Orificiului, mai ales ca baietii doreau o impacare. Zis si facut! Joi la ora 10 si-au mai facut aparitia la Drept Inconfundabilul, Smurfu, Radu, Ionel si Lucica. Dupa o incalzire marca Gaunosu am trecut la joc. Jurnalismul impotriva unei cete de trogloditi cu maiouri de aceeasi culoare. Confruntarea nu a avut istoric, singurul lucru demn de a fi amintit fiind reprezentat de accesele de turbare ale unui peizan de Berceni, care incerca in zadar sa atinga aceeasi temperatura intelectuala a adversarilor sai.
Stupoare, insa, la finalul confruntarii! Am auzit apelativul preferat al Abisului si stiam ca e de rau. "Baietilor", a rasunat glasul Pesterosului. Haul ne-a adus la cunostinta ca a decis ca anul acesta vor participa la Cupa doar studentii inscrisi la sport. Astfel, Craterul ne-a fortat sa ne inscriem la fotbal si sa bifam pana la sfarsitul anului universitar cele 20 de prezente necesare.

Singura veste buna vine din partea Reprezentativei Universitatii, acolo unde l-am putut revedea pe Manole, dand masura talentului sau, atunci cand muschii i-o permit. O adevarata placere sa urmaresti jocul reprezentativei. Circulatia balonului este atat de rapida, incat unii dintre baieti nu apuca sa spuna "sarumana dle adancu".
Hai ca l-am flatulat destul, ne vedem miercuri la Drept. Astept sa stabilim o ora convenabila pentru cel putin 6 insi.
Ultima fraza e cu dedicatie speciala pentru Inconfundabil: "Se ard in gaoz...si asta le ocupa tot timpul!"

2 comentarii:

  1. Dedicatia de la sfarsit este o combinatie de efect intre doua sintagme devenite celebre: prima, mai putin cunoscuta de catre cei care nu sunt telespectatori fideli ai postului OTV, este capodopera lui Serghei Mizil, in timp ce a doua, care cred ca este recunoscuta de catre aproape toti cititorii nostri, ii apartine lui Mircea Badea.

    RăspundețiȘtergere