marți, 23 decembrie 2008

Pentru noi, existati doar voi!






Pentru ei ne daruim si pentru toti ceilalti fjscei!

9 comentarii:

  1. Puiu:
    Numai raritati.
    poza cu brandusa (greu de obtinut)
    poza cu fluerasu si stresu ala si mai greu...

    la mai mare
    traiasca

    RăspundețiȘtergere
  2. O vrem pe Sabina costumata in ea insasi! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dap. Iata ce am descoperit eu pe aici. Si voi sunteti marea echipa de fotbal a FJSC???? Voi, care nu va uitati la fetele voastre si va luati de altii??? Voi care aveti membrii care dau mesaje pe net mai mult decat injurioase? Voi sunteti jurnalisti? Preluati poze asa cum vreti si le puneti unde vreti voi? OK. Bine ca v-am vazut fetele, acum stiu cu cine ma vad prin facultate. In special cu o anumite persoana care are ceva cu mine de mult timp si nu stiu de ce ca nici nu il cunosc. Ce sa zic, halal echipa. Doamne ajuta sa fiti ultimii din campionat! Sa ma ierte tot FJSC-ul dar asa oameni nu merita!

    RăspundețiȘtergere
  5. @gazutza
    Criteriul ales pentru publicarea pozelor nu a fost cel pe care l-ai crezut tu( ca sa facem misto de voi). V-am ales pentru ca sunteti cei mai reprezentativi fjscisti si va bucurati de o anumita "notorietate" in randul colegilor. Nu cred ca exista vreun student din FJSC care nu va cunoaste, iar alegerea mascotei a fost ceva simbolic. Inceteaza sa crezi ca cineva are o problema cu tine, iti dai prea multa importanta. In legatura cu mesajele injurioase, trebuie sa vii cu dovezi, altfel nu este nicio diferenta intre aceste afirmatii si dezinformarile pe care le practici in mod obisnuit.

    RăspundețiȘtergere
  6. OK dar trebuia sa cereti acordul pentru postarea acelor poze. Eu asa stiu ca se face. Iar cu mesajele injurioase, nu te simti ca nu e vorba de tine. Si mi s-a mai spus ca dezinformez de catre oameni care nu stiu ce e aia. De fiecare data cand mi se spunea asta eu spusesem "cred ca" ceea ce e o parere nu e informatie sigura deci nu o dezinformare. Si faza cu "notorietatea" nu o inghit avand in vedere ce texte aveati la niste posturi despre mihai si despre petre. Oricum, nu e frumos deloc.

    RăspundețiȘtergere
  7. @gazutza

    Daca ai ceva clar de spus, fa-o!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce am avut de spus, am spus deja. Am intrat pe blogul unuia dintre voi, am vazut ce ii place sa se rada de Mihai si de altii. Stiam de mult. Nu mai am nimic de spus. E treaba voastra ce faceti. Eu stiu ca nu am facut nimic nimanui si nu inteleg ce cauta poza mea pe blogul vostru. Am incheiat discutia. Nu doresc sa ma cer cu nimeni! Niciodata!

    RăspundețiȘtergere