vineri, 19 decembrie 2008

Fjsceii mingicari rup tacerea!


Vreau sa incep prin a le cere scuze fanilor pentru intarzierea cu care a aparut acest blog. Stiu ca ati trecut printr-o criza de identitate, dar in sfarsit suntem alaturi de voi si in blogosfera. Stiu de asemeni ca fiecare secunda care trece, fara a exista un canal de comunicare intre echipa si suporteri, este ca un spin infipt in constiinta noastra colectiva de fjscisti.
Tocmai de aceea, echipa noastra, care a vorbit pana acum doar pe teren, se va lasa rascolita de dorinta voastra lacoma, de a cunoaste toate dedesubturile din sanul ei. Fara a considera cele scrise mai sus o ocazie de auto-multumire sexuala, va indemn sa fiti aproape de noi si sa ne sustineti frenetic in meciurile de anul viitor de la Cupa Universitatii.(sponsored by Gozu international academy of leisure activities) Obiectivul nostru in anul care vine este unul simplu: aducerea trofeului la etajul 6!Ne bazam ca intotdeauna pe sprijinul vostru, pentru ca toata lumea stie, galeria FJSC e meserie!
Prin intermediul acestui blog vrem sa va aratam ca membrii echipei de fotbal sunt si ei fjscei, si au preocupari tipic fjsciste. Vrem sa va oferim informatii necenzurate despre ceea ce ne face sa vibram, despre personalitatea si sistemul nostru de valori. Nu vor lipsi interviuri senzationale, imagini cu idolii vostri in ipostaze cat mai naturale, analize tactice ale meciurilor disputate deja de echipa voastra de suflet si multe alte surprize.
Voi incheia aceasta pledoarie pentru unitate in spirit si in simt fjscist cu o urare calduroasa: E TIMPUL CA IMPREUNA SA REDEVENIM CELEBRI!

7 comentarii:

  1. Deci as vrea sa va multumesc pe aceasta cale (adica la toti jucatorii) ca imi dati mie una personal, ocazia de a fiiii la 220 cu tot ceeea ce se petrece (nu de alta dar am vazut ca sunteti alcoolisti)in vestiar si de asemeni de a-si vrea sa va spun: "Tineti-o tot asa! Bafta in sezonu care vine!' Si vreau de asemenea sa ma anuntati adica sa puneti si programu tv.. a pardon ala de la meciuri ca sa vin sa va vizionez.

    Cu stime si respecte,
    Sefa de galerie :)):))

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa promovam prin intermediul acestui blog, deci online, si echipa de volei feminin a Universitatii Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna idee cu blogul acesta.

    Am o curiozitate: selectiile la echipa cand sunt? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @ aleena
    Chiar daca avem o stima deosebita pentru tine, atat ca sefa de galerie cat si ca sora fjscista trebuie sa-ti aduc la cunostinta ca membrii echipei de fotbal se tin departe de cele lumesti si in scurt timp vor intra intr-un program de pregatire spartan. Sper sa incetezi cu atacurile la imaginea jucatorilor. Drepturile de televizare apartin in totalitate asociatiei domnului Gozu. Tinem legatura!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ alecs
    Chiar daca nu iti impartasesc entuziasmul pentru aceasta initiativa(pentru ca Universitatea Bucuresti este fieful unor teribili adversari ai nostri) cred ca putem promova evenimentele sportive in care este implicata tovarasha noastra Pinky Gherghina!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ fbogdan
    Ma inclin in fata atitudinii tale de fjscist adevarat. Avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine, care sa vina cu inima deschisa!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ bogdanf
    Inca nu s-au stabilit zilele in care se va face selectia. Probabil va avea loc dupa ce trecem de miezul iernii si vremea va fi mai prietenoasa. Vom anunta online si offline evenimentul.

    RăspundețiȘtergere