joi, 7 mai 2009

Ai invins ? Continua! Ai pierdut ? Continua! (Pierre de Coubertin)


Dupa cum probabil ati aflat, am pierdut la loviturile de departajare un meci pe care l-am controlat de la cap la coada. Chiar daca am primit gol in ultimele 5 minute ale meciului, am revenit imediat si am impins meciul in prelungiri. Unul dintre cei mai buni oameni ai nostri, Alex Nedea, care a aparat excelent buturile FJSC-ului, a dorit sa publice pe blogul informal al echipei probabil ultimul mesaj.

M-am decis sa scriu cronica unui meci trist…

…si a unei echipe de prieteni adevarati !
In primul rand,am pierdut nu pentru ca am fost mai slabi. Am fost egali din primul pana in ultimul minut,sansa ne-a departajat. Din pacate trist pentru noi. Imi pare rau ca nu am putut sa va ajut mai mult la penaltyuri,imi pare si mai rau ca am pierdut acolo. Am vrut,am incercat,am pierdut,dar am iesit invingatori. Ca o ECHIPA!
Felicitari castigatorilor! Chiar daca reactiile lor dupa meci si modul exuberant de bucurie m-au facut sa ii dispretuiesc in acel moment.Totusi, nu e finala Champions League,ci un simplu meci. Arbitrat de un amator. Sunt convins ca am iesit invingatori de pe teren,nu a pierdut unul sau altul meciul,ci noi toti,echipa de la fjsc. Atat despre meci!
Dezamagirea care se citea pe chipurile voastre m-a facut sa ma gandesc ca asa vom ajunge si noi,bobocii. V-ati sacrificat pentru un vis,un vis inceput de voi in aceasta facultate. De aceea va promit ca anul viitor vom incerca sa castigam cupa si pentru voi! Sper sa ramaneti asa cum sunteti acum si sa ne ajutati si in viitor. Noi doar continuam ceea ce ati inceput voi…din nimic ati facut brici.

Va multumim!!!

10 comentarii:

  1. Alex, tin sa te felicit pt modul in care ai aparat in acest meci si pt textul acesta cu adevarat frumos. Sunt sigur k dak penalty-urile s-ar fi batut de la o distanta decenta, nu de la 5 metri la o poarta de tot atat, ai fi fost providential si la loviturile de departajare. Ai dovedit la Cupa Bobocilor k ai meritat sa porti banderola FJSC-ului si sunt sigur k urmatorul capitan al echipei mari vei fi u. Nu vad un altul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos! Te felicit prietene atat pentru acest minunat material, cat si pentru felul in care ai aparat. Ma bucur sa constat ca iata vin din urma tineri la fel de pasionati ca si noi, cei care va lasam locul, si care iubesc la fel de mult fotbalul. Fii sigur ca va vom sustine pentru c-o meritati. Inca ceva: si eu iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Alex....Bravo de 1000 de ori....O victorie mica tot am reusit...am reusit sa transmitem dorina de a castiga.....Va multumesc tuturor celor care ati alergat marti pe terenul de la drept....Clau-gol

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai baieti, ma bucur ca am avut posibilitatea sa joc alaturi de voi. Unii dintre componentii echipei chiar si-au dorit si si-au dat viata pe teren. Sincer. Felicitari acestora!
    Referitor la ce a spus Inconfundabilul, mda, nici eu nu vad un alt posibil capitan.
    Am crezut pana in ultima clipa ca vom castiga meciul. Si cupa. Unii dintre voi chiar meritau trofeul.
    In proportie de 90 %, nu voi mai reprezenta culorile facultatii anul viitor. Cu inima indurerata si cu speranta ca poate altii vor reusi ceea ce noi n-am reusit, mult succes !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ionel "Piatra ponce"8 mai 2009 la 18:49

    Am pierdut meciul, asa stupid cum a fost, dar vreau sa cred ca ne-au ramas tuturor amintiri frumoase. Mie mi-au ramas.

    Acum mai bine de un an de zile am vazut pe holurile facultatii un numar de telefon si o convocare la echipa de fotbal a FJSC. La capatul cealalt era Rigidu'.

    Pentru mine au urmat meciuri si antrenamente cu niste straini de la care nu stiam la ce sa ma astept. Va multumesc ca m-ati primit in colectivul vostru. Am incercat sa dau tot pentru echipa, mai mult nu am stiut, nu am putut. Nu a fost sa fie, au castigat idiotii aia la penalty, asta e acum, si mie imi venea sa ii bat cand i-am vazut cum faceau dupa meci.

    Dar sunt sigur ca meciul asta o sa treaca si vor ramane doar amintirile frumoase. Cum ar fi faptul ca am pierdut, dar am pierdut CA O ECHIPA.

    Abia astept sa ne vedem iar pe terenul de fotbal. Il astept pe Capitan sa ne convoace.

    Numai bine baieti si capul sus! Nu au fost cu nimic mai buni decat noi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo, băieţi! Îmi pare rău că n-am putut ajunge la meci, de obicei vin şi fac poze, filmez şi mai urlu, dar de data asta nu am putut. Dacă aveţi nişte poze... ştiţi e-mail-urile mele. Pun acum un link spre voi la FJSC News.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari, dragi colegi! Am intrat intamplator aici, am citit si am ramas impresionata. Ma bucur sa vad atata pasiune in ceea ce faceti. Si ma bucur ca FJSC are oameni ca voi :), care stiu ce e spiritul de echipa si care isi doresc sa invinga. Succes la anu'!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt atat de hulitul "Geo Mourinho" si vad ca am foarte multi "prieteni" aici la voi pe blog. E primul si ultimul meu post aici si am intrat caci tot am inteles de la domnul Gozu ca ati scris tot felul de lucruri nu prea frumoase despre competitiile fotbaliste de la Universitate si despre cei ce participa in cadrul acestora.
    In primul rand vreau sa-mi cer iertare pentru ca nu am prezentat prima echipa la amicalul din martie caci daca as fi stiut ca unii dintre voi sunt asa de porniti as fi adus prima echipa; totodata imi cer iertare si pentru manifestare excesiva a bucuriei mele din ultimul meci fata de toti cei din jurul echipei voastre chiar daca poate fata de unul si cel mai vehement nu ar trebui sa o fac mai ales pt ceea ce a scris depsre mine aici pe blog.
    Felicitari pentru jocul prestat si in special felicitari pentru blondu si portar cei mai buni jucatori atat pe teren cat si in afara lui.
    Succes si fie ca la urmatoarea competitie sa castigati.

    ..........

    RăspundețiȘtergere
  9. Bah da' vad k u chiar vrei sa ti-o furi de la mine. In loc sa zici ms k ai scapat atunci k era Gozu pe teren, u mai dai si comment-uri, esti tupeist. Dupa ce k esti un analfabet, n-ai nici cea mai mica tangenta cu limba romana si cea mai mare bucurie din viata ta e Cupa Universitatii, mai ai si curajul sa dai comment-uri pe blogul nostru. Stai sa vezi ce bataie iti dau eu tie, handicapatule!

    RăspundețiȘtergere
  10. Comentariul lui Geo a dovedit exact ceea ce va spun eu de mult: domnul profesor Bogdan Gozu a fost pus pe noi!

    Rusine! De trei ori rusine!

    RăspundețiȘtergere