sâmbătă, 10 octombrie 2009

Zarurile au fost aruncate! Am revenit, dar nu asa cum ne-am fi dorit!


Dupa un examen de licenta pe sistemul 6/49 si o admitere la masterat ce a semanat a barbut cu spectatori a venit momentul sa ne reapucam de treaba. Insa, nu putem face acest lucru fara sa-i amintim pe cei care pana nu demult erau alaturi de noi.

In primul rand, vreau sa-l amintesc pe managerul Szabo, care timp de 3 ani s-a luptat pentru drepturile noastre in fata conducerii. A fost un apropiat al jucatorilor, luandu-ne apararea in repetate randuri, atunci cand evolutiile echipei nu s-au ridicat la pretentiile finantatorului. A obtinut sepcutze si peruci cu insemnele FJSC-ului pentru galerie, alaturi de care a fost al 8-lea jucator. Pentru asta nu-l vom uita niciodata. Managerul a parasit staff-ul tehnic al FJSC-ului in momentul in care nu a impartasit strategia pe termen lung a finantatorului echipei, alegand sa se concentreze pe viata personala si punand accent in mod special pe calatorii in Nordul Europei.

Vom cobori acum in iarba pentru a vorbi depsre cei ce ne vor lipsi in editita viitoare a Cupei Gaozu. Este vorba despre Pantera Filip si Clau-gol Sarma. Se pare ca in cazul Panterei, amintirea penalty-ului ratat anul trecut in prelungirile cu ghertoii a cantarit decisiv in decizia acestuia de a se transfera pe Caderea Bastiliei. Despre Clau-gol sarma nu va pot spune prea multe, retragerea sa fiind invaluita in mister pana in ziua de azi.

In alta ordine de idei, astazi a avut loc reunirea lotului fjscist. Din partea FJSC-ului au fost prezenti: Simbolul Alecsmurfu, Minunea Blonda, Pantera Filip(ex-fjsceu), subsemnatul si un nou venit in randurile verde-portocaliilor, Radu. Radu poate fi considerat singurul nostru transfer de marca, avand in vedere ca este un jucator experimentat, care a mai jucat la Cupa Gaozu pentru rivala noastra de moarte, Fac de Litere. Il felicitam cu aceasta ocazie pe finantatorul echipei, care a parafat exemplar un contract pe 2 ani( de master) cu jucatorul. Este si o lovitura de imagine pe care FJSC-ul le-o da celor de la Litere, subtilizandu-le unul dintre jucatorii de baza. Ramane de vazut cum va fi primit Radu de catre suporterii nostri, recunoscuti a fi cei mai numerosi din bibliotecile universitare.

Trebuie sa vorbim acum si despre absenti, chiar daca nu ne face placere. Voi incepe cu acest Adi Mutu al FJSC-ului, un jucator pe cat de talentat pe atat de capricios, care lipseste intotdeauna "motivat" de la antrenamentele echipei, pentru ca apoi sa evolueze fara probleme pe terenul de tenis de la Olimpia. Urmeaza o absenta surprinzatoare si nedorita. Este vorba despre Inconfundabilul Gotti, un fervent sustinator al cvartetului Jiji-Argaseala-Pandi-Mache, care a pus, cel putin momentan, interesele echipei pe planul secund. Voi incheia tocmai cu capitanul FJSC-ului, cel de la care fanii asteapta foarte mult, sa stranga echipa in jurul lui si sa renunte la diferendele de opinie pe care le-a avut cu unii jucatori din cadrul echipei. Este clar pentru toata lumea ca fara Bogdanf, Juji sau Babicu nu putem avea mari pretentii.

3 comentarii:

  1. Doresc sa multumesc fjsceilor pentru cei 3ani impreuna in care am dovedit ca putem penetra cat adanc fazele superioare ale cupei gaozu(bine, nu atat de adanc pe cat ar fi dorit domnul gaozu sa fie penetrat, dar oricum).Vreau sa-i multumesc si lui Razvan pentru ca si-a amintit de mine si va promit ca,desi nu mai sunt fjsceu, voi ramane mereu alaturi de aceasta echipa.Nu-mi ramane decat sa-mi pun speranta in tineri jucatori precum lucica sau juji pe care ii voi urmari din tribuna ca in fiecare an.
    -Un membru al fostei conduceri administrative-

    RăspundețiȘtergere
  2. Doresc sa imi asigur suporterii si colegii de echipa ca absenta mea se cauzeaza unor probleme care nu suportau amanare si care s-au nimerit sa coincida cu antrenamentul formatiei noastre. Eram extrem de nerabdator sa fiu prezent la reunirea echipei si nu se pune problema ca interesul pentru formatia FJSC-ului sa nu primeze. Cu aceasta ocazie, dati-mi voie sa precizez ca, din dragoste pentru culorile verde si portocaliu, am compus imnul echipei pe care il vom publica in cel mai scurt timp pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Este clar pentru toata lumea ca fara Bogdanf, Juji sau Babicu nu putem avea mari pretentii."
    Problema cu acesti jucatori este ca nu doresc sa semneze prelungirea contractului. Considera oferta financiara mult prea mica pentru potentialul lor. Momentan sunt la pregatiri cu echipa a doua si sper sa le vina mintea la cap sa isi reduca din pretentii.
    As vrea sa facem un debate si sa gasim o zi de antrenament mai potrivita. Eu in weekend nu prea pot si stiu ca sunt si altii care au aceeasi problema. Petrecerile de vineri si sambata seara din Bamboo,Fratelli si Le Gaga sunt un "must be" pentru orice fotbalist care se respecta. Prezenta mea este ceruta cu insistenta in acele locuri.
    Legat de ceea ce spunea inconfundabilul cu imnul inca suntem in negocieri. Cautam varianta optima,cea care sa ne reprezinte in totalitate.
    Alex Nedea

    RăspundețiȘtergere