miercuri, 28 octombrie 2009

Just a casual Saturday!


Sambata, fjsceii lui Coman au mai sarit o data gardul pentru a descinde in fieful lui nea Titel, cel mai respectat om pe cei 20 de m2 pe care ii administreaza. Nea Titel i-a primit pe verde-portocalii cu un zambet pe care nu l-a mai afisat de cand conducerea a decis sa-i scoata Spice Tv din grila de programe. O decizie de marketing, cu care nea Titel nu a fost de acord si care si-a pus amprenta pe toti cei care au trecut pragul cabinei sale, ce rivalizeaza lejer cu orice compartiment de tren. Chiar si asa, nea Titel a ramas acelasi om cu dare de mana, oferindu-ne din partea casei cate un pahar cu apa de la chiuveta, pe care verde-portocalii l-au sorbit mai mult din priviri.

Dupa ce s-au incalzit in cabina lui nea Titel cu videodedicatiile de la etno tv, fjsceii au pasit cu dreptul pe teren, acolo unde aveau sa se remarce Lucica gogoasa si Juji. Lucica a revenit in lotul FJSC dupa o lunga perioada in care a facut marcaj doar la Elena Udrea. A trecut de la o minune blonda la alta, incercand sa opreasca incursiunile neobositei noastre extreme. Lucica a facut pereche in aparare cu cel care a devenit deja o certitudine pentru FJSC, Juji. Cei doi s-au completat foarte bine, cu un plus totusi pentru Juji, care a punctat mai mult la capitolul spectacol.

Parca pentru a confirma iminenta titularizare, Juji a avut o interventie asemanatoare mai degraba cu un spasm muscular, atunci cand se afla intre buturi. Insufletit de capitanul si prietenul sau, Nedea, Juji a dorit sa puna si el osul la succesul echipei sale. Din pacate, osul sau a trecut pe langa minge si croseul sau devastator, care ar fi putut strapunge si stratul de ozon, a cutremurat audienta.

Impresionat de gestul tehnic al lui Juji, Inconfundabilul s-a napustit asupra unui adversar, insa a fost calmat de interventia prompta a coechipierilor. Dupa antrenament, Inconfundabilul a marturisit ca a fost la un pas sa imprumute cate ceva din repertoriul urmatorului personaj.




more about "Just a casual Saturday!", posted with vodpod

2 comentarii:

  1. Nu stiu daca am inteles bine, dar Juji a incercat sa te loveasca?

    RăspundețiȘtergere
  2. Juji este un profesionist desavarsit, care nu s-ar preta la astfel de gesturi. Singura lui disputa a fost cu balonul.

    RăspundețiȘtergere